GAME STARTEN

 

Wedstrijdreglement racespel

Wie komt in aanmerking?
Om aan de wedstrijd te mogen deelnemen, moet u 18 jaar of ouder zijn. De wedstrijd is niet toegankelijk voor medewerkers van Gates. Elke deelnemer krijgt drie kansen om het spel te spelen.

Duur.
De wedstrijd loopt van 14 september 2010 (00:00) tot 13 oktober 2010 (23:59) GMT/UTC + 01:00 uur.

Winnaars.
Alle deelnemers kunnen zich abonneren op gratis technische informatie van Gates. De winnaars zijn de tien (10) deelnemers met de beste individuele score op het einde van de spelperiode.

Kennisgeving aan de winnaars.
De winnaars worden binnen de vijftien (15) werkdagen na de einddatum van de beurs via e-mail verwittigd en ontvangen hun prijs op het door hen opgegeven adres.

Diversen.
Door deel te nemen aan deze wedstrijd verklaren de deelnemers zich akkoord met de bepalingen van dit reglement en met de beslissingen van Gates, die onherroepelijk zijn voor alle aangelegenheden m.b.t. deze wedstrijd. Deelnemers kunnen de prijs niet inruilen voor geld, een alternatieve prijs of een prijskorting. Gates treft de nodige schikkingen om de prijzen toe te kennen. De ontvangst van een prijs is enkel mogelijk op voorwaarde dat aan alle geldige wetten, voorschriften en reglementen van alle overheden wordt voldaan. Winnaars van een prijs of prijzen zijn alleen verantwoordelijk voor de betaling van eventuele heffingen van enige overheid.Racing game contest regulations - Teilnahmebedingungen für das Rennspiel - Regolamento di gara - Yarış oyununun yarışma kuralları - Normas del concurso del juego de carreras - Правила участия в игре "Автогонки" - Règlement du jeu-concours de course - Wedstrijdreglement racespel - Regulamin konkursu wyścigowego - Soutěžní pravidla závodní hry