Voinko käyttää teidän numerointijärjestelmää valitakseni teidän hihnan kelkalle, jota ei ole mainittu Gates-luettelossa?
 
Kysymys
Voinko käyttää teidän numerointijärjestelmää valitakseni teidän hihnan kelkalle, jota ei ole mainittu Gates-luettelossa?
Vastaus
Vaikka numerointijärjestelmämme on kokoon perustuva, se ei ole riittävän yksityiskohtainen käytettäväksi vastaavan hihnan löytämiseksi ei-luetteloiduille käyttökohteille. Kaksi tärkeintä tekijää on hihnan kulma ja yläpinnan leveys. OE-valmistajat ovat käyttäneet erilaisia kulmia hihnoissa. Väärän kulman omaavien hihnojen käyttö voi johtaa kovin ennenaikaiseen hihnan pettämiseen. Yläpinnan leveys on kriittinen kytkimen toiminnalle ja sitä täytyy usein muuttaa erikoiskäyttöön. Näitä muutoksia ei usein löydy nimellismitoista, joita käytetään hihnan kokomerkinnöissä.

Paras tapa löytää hihna omaan käyttökohteeseesi on ottaa selville oikea alkuperäsinumero (OEM) ja käyttää meidän rsitiinvittausluetteloa löytääksesi oikean hihnan. Jos hihnaa ei löydy listalta, voit kysyä paikalliselta variaattorihihnojen toimittajalta. Muista antaa kelkan valmistajan nimi, vuosimalli, mallinimitys, moottorin iskutilavuus (cm2 ) ja alkuperäishihnan varaosanumero (OE).