Varför skall jag köpa er rem till ett högre pris?
 
Fråga
Varför skall jag köpa er rem till ett högre pris?
Svar
Gates Xtreme® rem är utvecklad för att passa till hög prestanda motorer och aggressiv körning. Våra kundundersökningar visar att remmar på marknaden inte alltid ger helt nöjda kunder. Våra tester – både laboratorie och fälttester på olika skotrar är utförda under de svåraste förhållanden som produkten kan utsättas för. Se gärna Testförfaranden i andra vanliga frågor nummer 11.
Resultaten av testerna är ett patentskyddat gummi som klarar av att utstå de extrema belastningar som dagens motorer utsätter remmen för. Gummit är tillverkat med de senaste komposit tekniken. Denna teknik är inte billig! Men vi tror att fördelarna nedan försvarar investeringen av en Gates Xtreme® rem:
Lång livslängd under extrema förhållanden (våra tester visar minst 30 % förbättring och många förare av hög prestanda skotrar har erfarenheter av 2-3 gånger längre livslängd på Gates remmen).
Jämna prestanda under hela remmens livslängd (sidoväggens karaktär förblir samma och slitaget är minimalt – även efter många hårda mils körning)
Remmen har virtuellt ingen utmattning även under de svåraste förhållanden
Berörda delar
Gates Trailrunner och Xtreme® remmar
Produktlinje
Skoter remmar